Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Každým okamžikem, vteřinou, minutou se všechno mění.... Pánem změn je čas, co mění vše kolem i nás.... Krásná úvaha, téma i báseň.... :-)
9.9.2016 9:46 | Pavíočko
Email:
Heslo: