Houpačka
Houpačka
...
Houpám se v síti,
myšlenkových nití..
To je vám príma žití,
když slunce prosvítí
radostné bytí...
Směju se znova a znova,
smutek se radši schová,
při takové vnitřní pohodě,
prohrál by celkem v závodě
v pozitivním pochodě..
Každý den, je nový dar,
nenechám ho přece na zmar,
prožiju ho jako poslední,
dobrou náladou bezedný
život je tak nevšední..
Houpejte se, spolu se mnou,
srdeční jednotou, vzájemnou..
Dopleteme mnohem větší síť,
ať všichni lidi, můžou se vejít,
stačí jít příkladem a chtít..
…
Buďte sami sobě šancí!
…
Publikoval(a):
Wčelka, 8.9.2016