Minulost
Minulost
Anotace: Proč je lepší než přítomnost a budoucnost?
Vymažte mi paměť, prosím,
už to dále nesnesu.
V sobě jenom smutek nosím,
řítím se dolů z útesu.
Žiji pouze v minulosti,
co jsem měla už tu není,
nemám stání v přítomnosti,
ukradli mi moje jmění.
Co dělat, když krásné dny skončily?
Co dělat, když budoucnost je černá?
Co dělat, když jste všechno ztratili?
Co dělat, když je duše temná?
Vymažte mi paměť, prosím,
už to dále nesnesu.
V sobě jenom smutek nosím,
řítím se dolů z útesu.
Publikoval(a):
Malfelica, 8.9.2016