Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mazaná liška

Mazaná liška

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Pozor na neověřené zprávy.

Zajíc stříhá ušima,
dostihla ho novina,
lišky prý jsou vegani,
tak svůj život uchrání.

Hned šel lišku pozdravit,
dárek nechal připravit,
v košíku má lupení,
snad to kmotra ocení.

Usmívá se lištička,
ráda vítá zajíčka,
pak mu tlapkou potřese,
zpráva prý je recese.

Lišky ty se nezmění,
kdepak baštit lupení,
tvá návštěva je mi vhod,
večer budeš hlavní chod.
Publikoval(a): Psavec, 7.9.2016
Přečteno (376x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Bezhlavý rytíř, donne, slunečnice69, Květka Š., Martin Havlíček, podnebný, Pavíočko, Mirastus, Wčelka

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 18:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti