Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dva týdny

Dva týdny

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Jedna nechutně sentimentální, zkrátka protože mi můj milý chybí

Dva týdny bez tvých pohledů
Těch smělých, vždycky když si sundáš brýle
Dva týdny než zase k tobě přijedu
Si pro všechno, co je mi tak milé

Čtrnáct dní bez tvého objetí
Tak silného, až zabořím se nosem do tvé hrudi
Čtrnáct dní nudně všedního prokletí
Než se vedle tebe zase šťastná vzbudím
Publikoval(a): Sedmnáctka, 7.9.2016
Přečteno (132x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko, RózaPek, Mirastus, Wčelka, Polux Troy, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti