Ručičky
Ručičky
Paci,paci,pacičky.
to jsou moje ručičky,
paleček si moc rád cucám,
zoubek žádný zatím nemám.
Prstíkama hračky držím
a otčím knížku,
podívejte jak to umým,
tady vidím myšku.
Ukážu jak jsem veliký,
dělám tak tak všelijak,
to vám říkám mám se dobře.
A co vy? Máte se také tak
Publikoval(a):
mys, 7.9.2016