Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Seber svou odvahu

Seber svou odvahu

Seber svou odvahu

Bojíš se máš strach
a přesto hodláš tomu
člověku odporovat.
Už nechceš žít ve
strachu už nechceš
se bát.Chtěla by ses
smát.

Chceš o svůj život a
své štěstí bojovat.
Tvůj nepřítel je tvrdý
oříšek.Má na jazyku jed.
Jeho slova jsou ostrá
jak meč.

Co s tím naděláš nesmíš
se ho pořád bát.Celý
tvůj život Ti jen diktoval
svobodu Ti vzal.Nic na plat
musíš se s ním o své štěstí
utkat.

Už ho máš dost a život
tvůj je za půlkou.Už
nechceš být jeho figurkou.
Svůj život chceš sama hrát
chceš žít a chceš se smát.

Tak Ti nezbývá nic jiného
než zasáhnout cíl do černého.
Nesmíš se nechat porazit.
Vždyť on je zbabělec a
nezná cit.Tak proč ho
šetřit.

Svůj život žiješ jedenkrát
nenech si ho sebrat.Svoji
cestičkou jdi i když je
trnitá. Na konci cesty je
růže rozvitá.

Ta růže krásně voní její
květ je rudý.Seber všechnu
sílu ,co máš a nenech se od
toho člověka do země zadupat.
Publikoval(a): slunečnice69, 6.9.2016
Přečteno (35x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko, Bezhlavý rytíř, Květka Š., podnebný, Mirastus, Wčelka, děda včela, Polux Troy, Desiré, RózaPek

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti