Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

..Jednou...

..Jednou...

michaela07 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: ..občas nejde hned někoho vymazat z hlavy...

Tichý stín
se nocí plíží,
na těle mi neublíží.

Oč se vsadíš,
že mi hlavou
zase projde
stálou dráhou-
něco, co mi zas
spát nedá-

Proč mi tohle
ten stín dělá?

S tebou chodí
ruku v ruce.

V hlavě tě mám
v noci, ve dne,
snad si štěstí ke mě sedne
-jednou, až zas
se slzou v oku,
opiju se v lihu toku
-vyžene tě proutkem
z hlavy a zas dám
se dohromady...
..jednou...:o)
Publikoval(a): michaela07, 6.9.2016
Přečteno (660x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Adminak, podnebný, Mirastus, Polux Troy, Desiré, gogol, Kůl v plotě, Wčelka, Marcone

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 19:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti