Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dívka s talentem

Dívka s talentem

Ahoj zase, vzhlížím vzhůru
s výrazem spíš tázavým
nejsi doma, zas mám smůlu,
nech mě, ať se představím

Občas smutný, často tichý
radovat se nezvládám
v srdci díra v žíle vpichy
vlastně už nic nežádám

Když už zas se takhle týrám
dovolím si otázku
nechápavě na to zírám
jak jsi zapomněla na lásku?

Uč mne, prosím, lásko moje
jak vyškrtávat vzpomínky
mám jich v hlavě haldy, roje
mají zhoubné účinky

Tento talent speciální
život včil ti usnadní
zaručí ti klidné spaní
a svět bude výstavní

Ten kdo talent neovládá
se srdeční šelestí
většinou jen hledá, strádá
odsouzen je k neštěstí
Publikoval(a): Opressed, 5.9.2016
Přečteno (105x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Vzletná básnířka života, podnebný, Polux Troy, děda včela, Kůl v plotě, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti