Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Nedopsaná

**Nedopsaná

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: jako pohádka...

----
Chtěla bych můj milý
jen tebe mít
nejen tak ze snů
ráno se probudit,
ty tu však nejsi
má touha je marná
proto mám někdy
ta smutná rána.
-
Já si tě můj milý
na plátno nakreslím,
upeču z perníku
a pak tě láskou sním,
nemám však barvy
ten med mi nechutná
dál budou má rána
zase jen smutná.
-
Tak si tě vytesám
jak sochu z mramoru
mramor je jako led
studíš,obejmout nemohu
mít lásku z ledu
hned se mi rozpustíš
ve snu mi šeptáš.
O čem to holka sníš?
-
Tvá touha marná je
už se nevrátím
neboj,ze snů se nikdy
taky neztratím,
byl jsem jen tvůj
a ty jsi byla má
vždyť naše pohádka
je nedopsaná….
-
;-)
Publikoval(a): Květka Š., 4.9.2016
Přečteno (153x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: RózaPek, Bezhlavý rytíř, Polux Troy, slunečnice69, podnebný, děda včela, gogol, Kůl v plotě, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti