Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ze smrti není třeba mít strach...ta je neodvratitelná. Je to v podstatě podobná konstanta jako čas, ale narušující status quo:-).
2.9.2016 23:00 | gogol
Email:
Heslo: