Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fedor Gál

Fedor Gál

XYX Básně » o Lidech

Anotace: zajímavá přednáška

Špinavý sníh leží na hrobech,
chodím kolem a hledám cizí vinu.
Nutí mne bojovat, dokud zbyde dech
a žít v pravdě dokud nezahynu.

Házet kamenem nemá cenu,
jak na gumě se vrátí zpět.
Uzel na kapesníku, abych nezapomněl,
že vždycky si budem závidět.
Publikoval(a): XYX, 9.12.2010
Přečteno (118x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti