Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na prvního září

Na prvního září

Už se otevřela škola,
hola, hola, třikrát hola!
Kantorky sundaly z vlasů natáčky
a odvedly si do tříd prvňáčky.

Ti dostali hezké hračky,
aby nešli dovnitř plačky.
Druháci se konejší,
že už nejsou nejmenší.

Pozdravíme staré známé,
do lavice usedáme,
nikdo se už neubrání,
začíná vyučování.
Publikoval(a): podnebný, 2.9.2016
Přečteno (461x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Bezhlavý rytíř, děda včela, Kytka62, Desiré, slunečnice69, Mirastus, Polux Troy, Kůl v plotě, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti