Soud
Soud
...
Odkládám před dveře, boty mé,
ať si je někdo, klidně obuje..
Kůži svou, pověšuji do skříně,
možná někomu ještě přistane..
Kdo má na to, udělat přehlídku,
v mé barevné kůži a děravých botách,
ať se přihlásí a dám mu slevu,
na dny, kdy ponese mojí auru..
Před posledním soudem,
být tím originál proudem,
nahá, bosá, svoje světlo,
co ve mně pořád kvetlo..
...
Publikoval(a):
Wčelka, 2.9.2016