Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Domov

Domov

Adelheid Básně » ?nezařazené?

Anotace: Popis domova

Po louce se rozhlížím,
čistou vůni čichám,
nic špatného nevidím,
k lesu se stále dívám.

Les, to je domov velký,
v kterém žije rodina,
stromy listnaté, jehličnaté,
všechny tam jsou.
Lesu dávají šmrnc a bezpečí domova.

Domov, to je místo kam se každý rád vrací,
poskytuje lásku, potravu a eleganci.
Publikoval(a): Adelheid, 1.9.2016
Přečteno (59x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, Makaveli, gogol, Mirastus, Rbb, Polux Troy, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti