Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Beruška

Beruška

haafina Básně » ostatní ...

Anotace: Malý červený brouček s puntíky

Kde se vzal, tu se vzal,
objevil se brouček v dlani.
Zavrtěl se, zatočil se
a prošel se po ní.

Jedna tečka, druhá, třetí,
napočítáš do sedmi.
Znají ho snad všechny děti.
Teď na prstu used,mi.

Beruško, ty maličká,
kam poletíš, řekni, kam ?
Letíš si do nebíčka,
na cestu ti zamávám.
Publikoval(a): haafina, 8.12.2010
Přečteno (1327x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti