Muž
Muž
Muž se rodí z boje,
z ran a z rozhodnutí,
z ryzího odhodlání,
z odvážného odolávání,
z bojů porážek,
z bojů vítězných,
z překonávání překážek,
muž roste z ran,
ze statečných činů,
pravdy a práva,
z obrany slabých
proti všem.
Pevný a strohý muž
se rodí z ran.
Publikoval(a):
podnebný, 30.8.2016