LIDÉ OKOLO MĚ!
LIDÉ OKOLO MĚ!
Anotace: o lidech jimž patří dík!
dnes už to není jenom o mě,
je nás na tom světě hodně,
nejsem ani sama ve svém domě,
má rodina tu vždy byla pro mě,
o lidech nenávistných či zlých,
ani o těch se mi nechce psát,
o těch zbytečných lstech,
co už dávno nechci znát,
pár mužů co díky nim o lásce vím,
které jsem milovala,
těch chvil báječných si cením,
každému láskou jsem se oddávala,
ať už to dopadlo jakkoli,
dobyla jsem svou láskou všechny vrcholy,
ať už jsem cítila díky Vám bolest,
vám všem, i tak jsem se prošla po andělských molech,
a těch dobrých duší co stáli o můj smích,
co mi odpustily každý nevinný hřích,
co ruku svou mi podali,
v těch těžkých chvílích čas pro mě hledali,
a když mi slzy po tvářích začaly téct,
modré z nebe chtěli mi snést,
mnoho nezapomenutelných dnů,
díky lidem ve vzpomínkách chovám,
tolika bláhových snů,
co si navěky věků v srdci schovám,
pár přátel těch nejlepší bylo,
co se mi do srdce vrylo,
kteří mě učili o pravdě říct,
neskrývat, nedusit v sobě vůbec nic,
v očích ukázali mi jak číst,
umět se nadechnout z plných plic,
dnes vím, význam všech těch lidí,
které jsem znala a nadále znám,
co mě dnes šťastnou po tom všem vidí,
těm s láskou tuto báseň dám,
tolika laskavosti a pokory v sobě máte,
tolik citu, lásky, pomoc druhým dáte,
tolika moudra, tolika slov, mnoho té zapomenuté pravdy,
za to zůstalo mnoho z Vás v mém srdci navždy!
Má rodino, přátelé, kamarádi, známý, i vy jejich děti,
s vámi měl ten život grády,
neotočili jste se ke mě nikdy zády,
pomohli jste mi dospěti,
ty lidé co zlost je pohltila,
vím o nich, jen o nich nechci psát,
to nenávist a závist je oslepila,
i tak se na ně ze srdce dokážu smát.
Vše zlé bylo k něčemu dobré,
dokážu rozeznat koho do svého života vpustit mám,
dnes už sebe i svou pravdu znám,
a to díky lidé dobří Vám!
Děkuju
Publikoval(a):
Brazzillka, 27.8.2016