Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Zajímavá báseň...najít podstatu žití, toť záležitost v pravdě nelehká...hm. Máš tam zajímavý obraty...pěkný.
25.8.2016 20:24 | gogol
Email:
Heslo: