V jednotě je síla
V jednotě je síla
Anotace: Zní to skoro jako předvolební heslo
Semknuti více o sobě vědí,
více drží pohromadě,
i když se třeba nenávidí,
pomáhá jeden druhému.
Konzumenti alkoholu,
vařiči drog, kuřáci jistin,
rozvěrači násilí a zla,
hubitelé žití, teroristi.
Dobří lidé ještě žijí,
tu a tam i roztoužení,
tiší a skromní -
nesjednocení.
Publikoval(a):
podnebný, 25.8.2016