A pokud odejdu, budeš si mne pamatovat?
A pokud odejdu, budeš si mne pamatovat?
Anotace: Opět jedna krátká večerní.
Zprávy zanechané na zdi
Zdání zářných zítřků
Srdce trnem probodené
Na cestě ho najdi
Odjíždím já a pak Ty
Tobě to nevadí, neříkáš
Neříkáš nic a zase trn
Bílé šaty černých skvrn
Už prázdná zeď a sám si slibuji
Zmuchlaný papír u nohy
Na papíře: Miluji
Publikoval(a):
Kůl v plotě, 23.8.2016