Úsměv
Úsměv
Nad svou zatvrzelostí,
setrváváním v nehybnosti
z neznalosti jiné možnosti,
nad svou netečností
s níž v uzavření trávíš
své sny, svá přání,
své touhy, své nápady,
neprobuzený čas -
čas patřící životu,
ne živoření -
je marné přemýšlení.
Snad více dokáže
zpěv, hudba, tanec,
radost, úsměv.
Publikoval(a):
podnebný, 23.8.2016