Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Střecha

Střecha

vanovaso Básně » o Lásce

Anotace: ... z lásky

Nestačím lásko tvému tempu
mám srdce v krku
nedostatek dechu

Ach zlato tak zanecháme toho letu
nemusíme běžet
půjdeme krok v kroku

Život přec není o úprku
postojíme v stínu růží při odkvětu
stihneme ještě vůni jejich květů

Vyslovíme nespočet slov i celou větu
poznáme mnoho nepoznaných světů

A nad hlavou z lásky postavím ti střechu
Publikoval(a): vanovaso, 22.8.2016
Přečteno (137x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ProstěLu, Bezhlavý rytíř, Kůl v plotě, Count Nosferatu, děda včela, donne, podnebný, Martin Havlíček, Polux Troy, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti