Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V čase

V čase

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Láska chycená v čase, co nekončí a nelze se vrátit do reality....

Na starém stromě objevila se časová smyčka,
do tváře narážel letní déšť,
ve zlatavém nádechu těla se leskla,
Amorův šíp zasáhl, jako blesk.

Tik tak, hodiny běží,
v láskyplném objetí zase a zase,
dvojice v nekonečnu letí,
lapeni v tomto pozoruhodném čase.

Není úniku, tento jiný svět nepustí opratě,
pojede okruh milenců,
vezme oba do dlaně,
odvrátí oči zoufalců.

Pádí v kočáře z dešťových kapek,
čistých, bez slz, co je v mořích nespočet,
uzamkne zámek,
není se kam vracet.
Publikoval(a): Rose-H, 22.8.2016
Přečteno (167x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kůl v plotě, děda včela, podnebný, Desiré, Polux Troy, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti