Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dvě

Dvě

Ač stále na hraně
už držím se víc vzadu
z útoku k obraně
a lásku jen po kapkách kradu.

Té z lásky a z rozumu jí
porcuji své srdce
to na kousky rozlamují
kdo větší díl má v ruce?

Vím že není cesty správné
každá z cest je bludiště
kdo po lásce jak já prahne
neopustí bojiště.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 21.8.2016
Přečteno (173x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Bezhlavý rytíř, vanovaso, donne, Polux Troy, podnebný, děda včela, Makaveli, Martin Havlíček, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti