Počty a láska
Počty a láska
Množství hvězd,
listí a vloček
těžko bys spočítal,
marně ztrácel čas,
množství polibků,
pohlazení vlasů,
úsměvů, objetí,
něžných slov a činů
milenci nepočítají,
neřku-li co za co.
Počty a láska
se nesnášejí.
Publikoval(a):
podnebný, 21.8.2016