**Čaj o páté
**Čaj o páté
~~~~~~~
Tak jako ve staré Anglii
ráda čaj o páté naliji
potom se sedí a popíjí
takové sedánky miluji...
-
poslouchám co se kde stalo
i o čem se mi jen zdálo
a potom při schůzce se Skotem
dozvím se co nosí pod kiltem...
-
já asi hříšné myšlenky mám
kouknu se pak se začervenám
pod kiltem trenýrky červené
zklamal mě dámy,né že ne...
-
červené jako moje tváře
anebo vlčí mák do herbáře
a tak si se Skotem whisky dám
a s ním si vesele popovídám...
-
vypije whisky půl sklenice
já mu dám hubičku na líce
v zahradě královny Alžběty
natrhám růží tři,čtyři pugéty...
-
v Londýně jsem nikdy nebyla
růže bych do Temže hodila
o Anglii píšu si jenom tak
o počasí dnes nebudu nic psát...
~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 20.8.2016