Život s láskou
Život s láskou
Anotace: Když obejme nás láska,přijde s ní i další vráska. Což není politování,ale životní.
Po lásce se rány hojí
to samota je vyhání svou holí.
Přimkne se tak až to bolí
a královna smutku si svoji obětˇ zvolí.
Mnohé z nás tak jediným úderem skolí.
Náhle přichází přítelkyně prázdnota
a s ní ještě mocnější nicota.
Když se přidá deprese,ptám se
"kdo z nás to všechno unese".
Publikoval(a):
Lavander, 7.12.2010