Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hrdost

Hrdost

Srdce mi láskou zalil a
potom kdo ví, kde kalil.
Nechal mě v naději,
o nic se nedělí.
Na terase stojím, do nebe se dívám,
o té krásné lásce, nyní už jen snívám.
Srdce bolavé tak mám,
z těch nečistých her.
Jsem člověkem, který je tak fér.
Kam se necháš dotlačit,
tak pak se tak budeš mít.
Když svoji hrdost ztratíš,
pak v lásce jenom tratíš.
Kdo oběti jen dává,
vždy je jen obětován.
Ten druhý si Tě neváží a
o jiné pak sní.
Chce děvče sebejisté, hravé a
ne beznadějné, uplakané.
Do fitka si zajdu, na kole zajezdím,
dneska už dobře vím....
Publikoval(a): mayla, 20.8.2016
Přečteno (166x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, gogol, Kytka62, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti