Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šeptej....

Šeptej....

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Letní láska....

Šeptej, růžolící východe zalitý v slunci,
do zázraků v novém dni,
do srdce po lásce toužící,
letmo se mé tváře dotkni.

Šeptej, tikote hodin do nových dobrodružství,
čase zrození velikosti šťastného prožitku,
vzácného, jako padající hvězdy v nekonečném množství,
jemného, jako fouknutí do okvětního lístku.

Šeptej, podvečerní procházko oblečená do vůní letních,
v barvách hřejivých, dávající čarokrásné pocity,
chodící po nebi Venuše v šatech večerních,
odlesky chytají do dlaní milenci.
Publikoval(a): Rose-H, 20.8.2016
Přečteno (242x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Desiré, podnebný, gogol, Mirastus, děda včela, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 14:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti