Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na houpačce

Na houpačce

Na houpačce
Sliby a naděje,
pak šup do postele.
Jízlivá slovíčka,
joo, hloupá panička.
Žádná investice,
no co si přát více.
A znova naděje a
šup do postele.
Občas Tě vyvenčí,
je to tak konvenční.
Že prý je romantik,
jde mu jen o ten styk.
O vášeň v posteli,
stejně nic nezmění.
Občas i kultura,
ta nic nenabourá.
Trochu sportu co jej baví,
vždyť on je přec tak hravý.
A Ty jak slepice,
snažíš se více a více.
On na háku to má,
vždyť když chce, vždy Tě má.
Má to nalajnovaný,
vše jasně daný.
Dál už Tě nepustí a
on to jasně ví.
Kde jsou ty hranice,
vždyť nechce říkat ne a
vždy vše dostane.
Publikoval(a): mayla, 19.8.2016
Přečteno (145x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, gogol, Polux Troy, Mirastus, Kytka62, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti