Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bažina

Bažina

mayla Básně » Láska ... zklamání

Anotace: zklamaná v lásce

V bažině jsme stála,
nevěděla co dál.
Tak ráda bych Ti řekla,
Miluji Tě.
Ne, Ty lásku jen bereš a nevracíš stejnou měrou.
Jsi jak bažina, která Tě vtahuje hloub a hloub.
Provaz má dva konce,
Ty na svou stranu celý si jej stáh.
Rád ovládáš lidi,
přijdeš si jak mág.
Navenek se všemi kamarád, usměvavý co všechny baví.
Ale jinak…
Jdi do bažiny sám!
Publikoval(a): mayla, 18.8.2016
Přečteno (124x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Mirastus, Petrarca, Polux Troy, gogol

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti