Luna a Ty
Luna a Ty
Usneš v tu ránu unavena
po celodenním shonu,
jen pilná a pracovitá žena
má zdravou vlohu onu.
Asi v ní není žádné pochybení,
když velmi ráda spíš,
ačkoliv blízká mi vůbec není,
luna je než ty mně blíž.
Publikoval(a):
podnebný, 16.8.2016