Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Necítím tě

Necítím tě

Necítím tě.

Slepec tápající
v labyrintu
zašlých fotek.

Necítím tě.

Hluchý houslista,
kterému odebrali
všechny struny.

Necítím tě.

Láska, která se
zapomněla
pod širým nebem,
když počítala hvězdy.

Necítím tě.

Ta láska přišla
příliš pozdě,
a ty už jsi byl daleko ...
Publikoval(a): GabrielleT., 15.8.2016
Přečteno (304x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Mari13, LadyLoba Romana, Kiwi-Alone, Tomshi, vanovaso, Makaveli, gogol, Mirastus, podnebný

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti