Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ze snů vysněná

Ze snů vysněná

Ó paní má,ó luno zářivá!
Kdopak Tvé srdce má,kdopak Tvou duši zahřívá?
Máš mořských hlubin tajemné oči,
vábná jak SIRÉNA za kterou do vln každý zkočí.
Jsem ztracen v Tvém zářivém jasu a
duše má krvácí pro Tvoji krásu!
Ó lásko má,princezno ze snů vysněná!
Publikoval(a): raněnésrdce, 6.12.2010
Přečteno (243x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti