Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky Míro, zrovna jsem upravoval fotky s těma chlupáčema no a do toho ty s tím, že už jsem dlouho nic nenapsal. Navíc ta pohodová muzika od Pavly a virtuální kafe - to by bylo aby z té pohodové nálady něco nevylezlo :))
16.8.2016 20:16 | Petrarca
Jeden se zasní a opylovací miniatura je na světě:-)))). Tak bacha, už tady dlouho nelítala ta pruhovaná poletucha, aby ti nevyžrala všechen pyl:-)).
Jinak super bratře básníku...pobavil jsi mně...ST.
16.8.2016 17:43 | gogol
S tím mistrem to nepřeháněj, víš že na to nemám postavu (a hlavu ;) I tak dík !
16.8.2016 0:15 | Petrarca
Teda, já a mý kafe máme dobrý vliv na básnický střevo mistra Petrarcy. Jen to s tím nektarem nepřežeň, ať není těžké ráno :)
15.8.2016 21:56 | Wave.Anne