Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dilema

Dilema

Radost bys mohla dělat jenom sobě
a ve svitu slunce v pohodě se hřát,
však směle čelíš závisti a zlobě
a s lidskou hloupostí se snažíš prát.

Neumíš si dopřát život jenom sobě,
užívat si a přestat se prát,
už dlouho čelíš závisti a zlobě
a připravuješ jejich pád.

I když nechceš věnovat se více sobě,
s rodinou a vnoučaty si hrát,
cítím jen svůj velký obdiv k tobě
a proto tě ze srdce mám rád.
Publikoval(a): podnebný, 15.8.2016
Přečteno (53x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kůl v plotě, Petrarca, gogol, Psavec, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti