Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Asi jsem blázen

Asi jsem blázen

Nejsem princ z pohádky,
co přijede na
překrásném koni.
Jehož úsměv zastíní
slunce a má oči,
v nichž by se
každá dívka utopila.
To ne. Ale věz, že
jediná věc, na kterou
myslím, je jak tě
učinit štastnou.
Tak už mi otevři dvěře.
Publikoval(a): elCajoon, 14.8.2016
Přečteno (298x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti