Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Být

Být

To když se musíš ptát kdy
jakmile nejsi Ty, ale My
když se ptáš, kdy příště
z minulosti utéct a být

být...ve smyslu oznámení
první osoba čísla množného
časy se mění... zase někdy
bysme mohli být přítomní

Třeba někde na trávě venku.
Přes den JSME spolu
na večer čas změní (po)dobu
zase víme, že my spolu byli.
Publikoval(a): Cygnus, 12.8.2016
Přečteno (69x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, gogol, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 19:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti