Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dlaně

Dlaně

Dlaně

Jednu dlaň máš prázdnou
a v druhé hrst bolesti.
Ve dlaních svých skrýváš
své uplakané oči.

V jedné dlani jsi
mývala srdce a v
druhé něžné pohlazení.
Teď tvé dlaně zůstali
prázdné a srdce plné
bolesti.

Díváš se na ně a marně
hledáš své štěstí.
Proklouzlo ti mezi
prsty.Dlaně máš zkřehlé
nikdo je nehřeje a tak
je strkáš do kapsy.

Jenže ,co srdce které
je zlomené. Kdo tvoji
bolest ukonejší.Možná
andělské ruce,co vkládají
do dlaní tvých kapesníček
na uplakané oči.
Publikoval(a): slunečnice69, 12.8.2016
Přečteno (42x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Polux Troy, gogol, Remy M. Manniac, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti