Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska není pohádka

Láska není pohádka

Láska není pohádka

V očích touhu máš
po lásce,co nebolí
a všechny starosti
s ní odplují.Jenže
nějak si ji propásla
a tak o ni jen sníš.

Přemýšlíš kde jsi
udělala chybu,že
tě tvá láska tak
bolela.Možná jsi
se nechala unést
falešným citem.
Možná jsi věřila
v krásnou pohádku.

Jenže konec byl smutný.
Tvé oči zůstali černým
suknem potažený.Smutek
a touha se v tobě mísí.

Čas rány hojí,ale vzpomínky
v tvé mysli neustále plují.
Láska krásná to byla,ale
pak přišel drak na lásku
sáh.

Tvůj princ se polekal
meč netasil a k jiné
lásce si pospíšil.
Tvá láska shořela na
popel se změnila.
Publikoval(a): slunečnice69, 11.8.2016
Přečteno (199x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Count Nosferatu, Květka Š., Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti