Invokace
Invokace
Anotace: Nečíst nahlas! Mohlo by to fungovat ;-)
Královno bouří, královno blesků,
svou oběť krvavou jen tobě nesu.
Ty paní jsi smrti, vládkyní podsvětí,
ať moje volání hned k tobě doletí.
Volám tě, sestup! Sestup a dotkni se mě.
Už nemám proč žít....
....ať pohltí mne země.
Publikoval(a):
P.Believer, 5.12.2010