Hvězdy se mnou
Hvězdy se mnou
Jen hvězdy jsou se mnou
stále a beze změny
i když ve dne neviděny
ve tkáních s osnovou jemnou,
v obnovách sněhů,
ve vločkách ve vlasech,
na dlaních ženy se točí,
třpytí se, hřejí a září
z usměvavých tváří,
rozjasněných očí.
Publikoval(a):
podnebný, 10.8.2016