Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zapomněl

Zapomněl

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Zapomněl v hlavě, ale srdce nezapomíná...

Zapomněl,
co ji sliboval.
Zapomněl,
jak ji miloval.

Zapomněl,
na tep noci.
Zapomněl,
Když ji měl v srdci.

Zapomněl,
na lásku, co nikdy neumírá.
Zapomněl,
protože nikdy neříkej nikdy, to se slýchá.

Zapomněl,
na oheň, který mu dávala jeho Múza.
Zapomněl,
jak hořela její ústa.

Zapomněl,
na Jupiter v prachu hvězd.
Zapomněl,
co pro ni byla čest.

Zapomněl,
že falešně se nemá hrát.
Zapomněl,
že lásku nepotká tisíckrát.

Zapomněl…
Publikoval(a): Rose-H, 9.8.2016
Přečteno (123x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Mirastus, slunečnice69, děda včela, Martin Havlíček, Desiré, gogol, Polux Troy, Kůl v plotě, Count Nosferatu

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 14:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti