Haiku v slzách
Haiku v slzách
Anotace: Sbírka tří miniatur s tématem smutku :)
Tancuju s deštěm
jsme v harmonii
pláčeme.
_________________
Smutné oko
mrk
slza se skulila.
_________________
Jak vyschlá studna
byly její oči
-hluboké.
Publikoval(a):
Jera_lu, 9.8.2016