Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tik tak

Tik tak

Odlesk hodin odráží dvě ručičky
Tikot se žene uchem
Dvě malinké čárky v kruhu život lidí řídí.

Nestíhají, hledají.
S časem se honí o závod

Klid vzal roha, asi běžel do Říma
Čas nám vzal relax, zbyly jen kruhy pod očima a pár myšlenek

V pohvízdnutí teď vězí jen prázdnota
Kdo je nad věcí nenechá je v hlavě tikat, ale řídí se svym ciferníkem
Tim, co slyší v srdci

Jak směšné nechat se pravidly svazovat a řídit
Vždyť odezvy jsou našim principem
Publikoval(a): Seaweed brain, 9.8.2016
Přečteno (455x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Martin Havlíček, Polux Troy, Makaveli

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 04:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti