Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

zpověď?

zpověď?

Vydrysek Básně » ?nezařazené?

Anotace: psánoautomatickým psaním, je to nebezpečná věc

Já upadl jsem do letargie nekonečných cest
bloudím tápu nevím já ztracen jsem v milionech hvězd
a spalován tím nesmrtelným žárem jen směju se ubohosti všeho počínání
opravdu opravdu je nutné konati jak konám
opravdu si musím počínat tak bezradně
nelitujte duši mou prohnilou
zžíranou nekonečným studem
nelitujte mne vždyť já jen opovržení zasloužím
jsem jak svinstvo z podrážky bot všeho bytí
Publikoval(a): Vydrysek, 4.12.2010
Přečteno (146x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti