Déšť
Déšť
Déšť
Déšť z nebe padá
slunce se schovalo
nebe se zatáhlo.
Poci úzkost na tebe
doléhá když v tom
dešti se sama ocitáš.
Šediví zdá se ti náhle
svět v těch mracích
temných.Déšť dopadá
na tvou kůži.Dává se
do tebe třas.Pocit
zimy máš.
Kde slunce je
kde zpívají ptáci?
Když déšť bubnuje
do oken a vše smáčí.
Kdyby ten déšť tvé
chmury smyl a vše
smutné odplavil.
Kdyby vyšlo slunce
a s deštěm se pozdravilo
tak by krásnou duhu
na nebi nakreslilo.
Déšť by se třpytil
ve slunci a zazpívali
by ptáci.Krásný by byl
den v barvách duhy by
zářil jen.
Publikoval(a):
slunečnice69, 9.8.2016