Kuchař
Kuchař
Dneska v Prakulu se slaví,
přejme svému kuchaři,
ať je stále usměvavý
a všechno správně uvaří.
Jsme zde všichni spokojeni
s kulinářským uměním,
v kterém žádná chyba není,
jídla blaží kouzlem svým.
Ať jen blahobytem vzkvétá
ať za chutnou baštu
můžem se mu i nadále klanět,
ať je chystá ještě dlouhá léta
vrchní kuchař Roman Vaněk.
Publikoval(a):
podnebný, 9.8.2016