Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spočinutí

Spočinutí

Nechtějte nic,
co byste stále chtěli,
proplouvá mezi prsty
míjením vlny potoků,

uniká ševelením listů,
letem oblak a ptáků,
křečemi vášní, rozpukem květů
končívá jarní píseň,

uniká, zastaví se u vás
znavena po boji, zápolení
svým spočinutím,
náplní věčnosti,
v zablyštění vteřin.
Publikoval(a): podnebný, 8.8.2016
Přečteno (34x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kůl v plotě, Martin Havlíček, gogol, Desiré, Wčelka, Polux Troy, Kytka62, donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti